SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
TEAM ACADEMY
Team Academy tog två medaljer i Harrogate Open
2021-04-12 17:22

Team Academy går, liksom övriga taekwondo-världen, all-in på online-tävlingarna i Poomsae. Nu i helgen hade vi fem spelare med i brittiska Virtual Harrogate Mayor Open med över 490 deltagare. Team Academy –representerade av Vincent Saigne, Yezi He Gustafsson, Folke Rudh Sjöholm och Elin Brons – tog  två bronsmedaljer och flera fina placeringar.

 

Team Academys medaljer och placeringar på Harrogate:

 

🔥 Vincent Saigne, tog sig till final i U30-klassen där han slutade 5:a!

 

🔥 Yezi He Gustafsson, tog sig final i juniorklassen där hon tog brons och blev 3:a!

 

🔥 Folke Rudh Sjöholm var en pinne från juniorfinal och blev 9:a!

 

🔥 Elin Fors tog sig till final i juniorklassen där hon slutade 6:a!

 

🔥 Dessutom tävlade Elin Fors med mamma Camilla Fors i familyklassen för färgbältare där de tog brons!

Nygammal styrelse vald på årsmötet
2021-03-25 17:21

Det var ingen trängsel på det digitala årsmötet, men vi är tacksamma över de som ändå närvarade. På årsmötet valdes en styrelse med en del nygamla namn. Bland annat så kommer nu Niklas Tembert och Markus Gustafsson tillbaka in i styrelsen,  de avgick båda från styrelsen under förra året. Niklas Drakenberg är nyvald ordförande och avgående ordförande Maria Berg sitter kvar som ledamot i styrelsen. Jenny Wassvik, som varit suppleant, valdes också in i styrelsen och Elin Fors, som tävlar i juniorklassen, fortsätter som styrelsens yngsta ledamot ett år till.  

 

Den nya styrelsen har efter årsmötet konstituerat sig enligt följande:

  • Niklas Drakenberg (ordförande och kassör) 
  • Maria Bergh (ledamot)
  • Elin Fors (ledamot)
  • Markus Gustafsson (sekreterare)
  • Niklas Tembert (ledamot, GAL-ansvarig etc)
  • Jenny Wassvik (ledamot)

 

Är du också intresserad av att engagera dig och bistå i föreningen? Tveka inte att höra av dig till styrelsen. Det finns många uppgifter som vi behöver hjälp med. Maila styrelsen på styrelse@teamacademy.se

Flera medaljer och många fina placeringar i Belgium Open
2021-03-21 17:12

Team Academy deltog med en lika stor som framgångsrik trupp på Belgium Open. Tävlingen genomfördes likt alla andra stora poomsaetävlingar digitalt och det var över 500 tävlande med många av de bästa poomsaespelarna från hela världen i startlistan. Det blev bronsmedalj till Sander Lammers i miniorklassen, liksom brons till Johanna Lim Falk och Vincent Saigne som par i U30-klassen. Dessutom tog sig Isabelle Lammers, Mia Galvenius och Mille Bergh och till semifinal i kadettklassen och slutade som 9:a, 10:a och på 14:e plats. Yezi He Gustafsson tog sig till semi i finalklassen för juniorer och slutade 9:a. Årsmötet i Team Academy skjuts upp till i augusti
2020-03-31 10:16
Hej alla medlemmar i Team Academy,
Hoppas ni alla mår bra, trots den svåra tid vi nu upplever. Vi skriver för att berätta att årsmötet, som skulle hålla ungefär nu, skjuts upp till efter sommaren. 

Bakgrunden är förstås den situation som råder just nu är extraordinär och att regeringen har fattat beslut om att förbjuda större folksamlingar. Syftet med regeringens beslut är att hindra smittspridning och Riksidrottsförbundet har rekommenderat att årsmöten i föreningarna skjuts framåt i tid. 

Preliminärt nytt datum för årsmöte är onsdag den 19 augusti. 
Separat kallelse kommer att skickas ut i god tid inför detta etc. 
Den nu valda styrelsen får fortsatt uppdrag att förvalta föreningen fram till årsmötet. 

Vi hoppas denna lösning låter bra för alla. Hör gärna av er till oss i styrelsen med frågor och synpunkter. 
Skriv till styrelse@teamacademy.se 

 Vänliga hälsningar, Team Academys styrelse
Tävlingsresan till Belgien ställs in
2020-03-01 15:35
Vi har i helgen beslutat att ställa in Team Academys tävlingsresa till Belgien 13-15 mars.
Vi är ledsna att behöva göra det med så kort varsel och beklagar alla det drabbar. Anledningen är coronaviruset och de eventuella risker som kan vara förknippade med resor och att närvara på större event. Även om poomsaetävlingen i sig inte ser ut att locka många deltagare, så pågor samtidigt stor kamptävling i samma hall.
Landslaget kommer preliminärt fatta samma beslut och helt enkelt avråda från deltagande.
Och oavsett om riskerna är reella eller ej - vilket vi är fel personer att bedöma - så skulle vi nog ändå ställa in resan bara för den oro som nu finns kring nya coronaviruset och resor runt om i Europa.
Vi tror helt enkelt det blir en mindre rolig resa på grund av detta.
Team Academy bjuder alla på bio via Sponsorhuset!
2020-02-03 14:22
Nu finns Team Academy anslutna till Sponsorhuset som bjuder alla våra medlemmar på bio!

Genom att börja använda Sponsorhuset och gå igenom deras Bonusstege så får du en biobiljett och du stödjer Team Academy med 50 kr!
Via Sponsorhuset så kan du handla från över 600 nätbutiker - varje köp ger pengar tillbaka både till dig själv och till Team Academy.

Börja använda Sponsorhuset här och hämta din biobiljett:
https://www.sponsorhuset.se/teamacademy/intro
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Det finns inga nyheter..
 
Våra samarbetspartners